Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Holt tengeri sókészítmények

2012.01.20

 Egészségünk összefügg az étrendünkkel

Sajnos modern életstílus nem nyújt elegendő értékes tápanyagot, mely a sejtek megújulását segíti és védi a szervezetet. Éppen ezért van szükségünk ásványi anyagokra, nyomelemekre és vitaminokra. Az állandó stresszes életmód mellett alig jut idő feltölteni szervezetünket a megfelelő tápanyaggal mely a sejtek működését támogatják.
Immunrendszerem támogatására a Holt tengeri só készítményeket hívtam segítségül. Hallottam, hogy Dr. Nona Kuchina orvos is fiatalon rákbetegségben szenvedett. Gyógyulásáért tett fáradozása és kutatásai során Neki sikerült a világon először egy új technológia segítségével holttengeri iszapból és a sóstengervizéből őssejttel azonos bioorganikus ásványi anyag komplexumot (BOMC) előállítania.
A gyermekrák onkológiában elért eredményeiért nemzetközi elismerést és tekintélyt szerzett magának és az általa gyártott készítmények világszabadalmával.
Az archeabaktérium a Föld legöregebb sejtje, különleges aminosav rendszere van.
 

 

Változatlan állapotban hordozza magában az információkat az élet keletkezése óta.

 

   

 
Ez az őssejt megtalálható minden  termékben, ezért ajánlom a használatát, a gyermekonkológiában is. Az új sejt beépülése azonnali eredményt hoz a test regenerációjában.

 

   

 
Minden készítmény, krémek, szájvizek, samponok ehetők és ihatók. Az energiaforrások aktivizálása 90%-os hatékonyságú, ezért vékony rétegben is koncentráltan hatnak.

 

 

 

 
Étrend-kiegészítők is segítik a gyógyulási folyamatokat kiegészítve gyógynövény kivonatokkal és olajokkal és bioorganikus ásványi anyag komplexummal.

 

 

 

 
Összefoglalva minden korosztály számára tálcán kínálja a szépséget, az  egészséget, és a vitalitást.

 

 

 

 
Életvitelszerűen használom és fogyasztom minden formájában a Holt-tengeri készítményeket és ajánlom gyógyulni vágyó érintett társaimnak is.

 

 

 

 
Az Éltetőforrás boltban kapható összes hs termékre 15% kedvezményt adunk az Életért klub minden tagja számára. Az ajánlat visszavonásig érvényes!

 

 

 

 
Igényeljenek ÉLTETŐFORRÁS kártyát!

 

 

 

 
További jó egészséget kívánok! Szabadfalvi Éva

 

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31