Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sárgarépás csemege

2015.02.13

Sárgarépás csemege (15 db)

Hozzávalók: 30 dkg sárgarépa, 5 dkg dióbél, 5 dkg búzacsíra, ½ citrom, 1 kávéskanál kókuszzsír, 4 tk. ízlés szerinti édesítőszer

 

Elkészítés: A finomra reszelt sárgarépát 1-2 ek. vízzel és az édesítőszerrel puhára pároljuk. Amikor kész (lé ne legyen alatta!) Langyosra hűtve belekeverjük a citrom reszelt héját, ízlés szerint a levét, a darált diót és annyi búzacsírát, hogy jól formálható sűrű masszát kapjunk. Golyókat gömbölygetve meghempergetjük a maradék búzacsírában és mignon papírba téve, kínáljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 1 db energia tartalma: 50 kcal, szénhidráttartalma: 4 g

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép





Archívum

Naptár
<< Szeptember >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30