Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Éltetőforrás

2012.01.20

     Éltetőforrás  önsegélyző klubbot melynek fő célkitűzései közt szerepel az emberekkel való törődés mindenféle formában, legyen az beteg vagy egészséges, de szüksége van segítségre.  A hagyományos orvosi kezelés mellett szükség van kiegészítő ismeretekre is. Eddigi szakmai munkám során nagyon sok emberrel találkoztam, akik nehezen barátkoztak meg az alternatív kezelés lehetőségével illetve megismerésével, de aki kipróbálta a gyógynövények és a gyógyhatású gyümölcsök fiatalító, erősítő és tumor ellenes öngyógyító hatását nem csalatkozott.

A gyógynövényekkel való táplálkozást kiegészítő életmód-változtatáshoz nagyon sok türelemre van szükség és csak az igazán türelmes és hittel élőknek javaslom kipróbálásra. Nincs csodaszer, az ember a CSODA maga. A gyógyszer sem oldja, meg véglegesen a problémákat csak elnyomja a tüneteket, viszont valóban azonnal hat, így a megelőzésre nem fordítanak az emberek oly sok időt.
Számtalanszor hallom „Nekem nincs időm magammal törődni!”Pedig egészségesen lehet csak dolgozni és hosszú távon gondolkodni. A gyerekek között már koragyermekkorban sok a cukorbeteg, elhízott és magas vérnyomással küszködő gyermek. Sohasem volt annyi allergiás gyermek és felnőtt, mint napjainkban.
A szülőnek nincs ideje, se ereje odafigyelni a családjára, de nekünk van!
Ebben látom a szükségességünket, segíteni szeretnénk annak, aki megtisztel bizalmával és szeretne velünk haladni az egészséghez vezető úton.
 
 
Sok szeretettel várok minden érdeklődőt! Jó egészséget kívánok!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.