Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Holt tengeri sókészítmények

2012.01.20

 Egészségünk összefügg az étrendünkkel

Sajnos modern életstílus nem nyújt elegendő értékes tápanyagot, mely a sejtek megújulását segíti és védi a szervezetet. Éppen ezért van szükségünk ásványi anyagokra, nyomelemekre és vitaminokra. Az állandó stresszes életmód mellett alig jut idő feltölteni szervezetünket a megfelelő tápanyaggal mely a sejtek működését támogatják.
Immunrendszerem támogatására a Holt tengeri só készítményeket hívtam segítségül. Hallottam, hogy Dr. Nona Kuchina orvos is fiatalon rákbetegségben szenvedett. Gyógyulásáért tett fáradozása és kutatásai során Neki sikerült a világon először egy új technológia segítségével holttengeri iszapból és a sóstengervizéből őssejttel azonos bioorganikus ásványi anyag komplexumot (BOMC) előállítania.
A gyermekrák onkológiában elért eredményeiért nemzetközi elismerést és tekintélyt szerzett magának és az általa gyártott készítmények világszabadalmával.
Az archeabaktérium a Föld legöregebb sejtje, különleges aminosav rendszere van.
 

 

Változatlan állapotban hordozza magában az információkat az élet keletkezése óta.

 

   

 
Ez az őssejt megtalálható minden  termékben, ezért ajánlom a használatát, a gyermekonkológiában is. Az új sejt beépülése azonnali eredményt hoz a test regenerációjában.

 

   

 
Minden készítmény, krémek, szájvizek, samponok ehetők és ihatók. Az energiaforrások aktivizálása 90%-os hatékonyságú, ezért vékony rétegben is koncentráltan hatnak.

 

 

 

 
Étrend-kiegészítők is segítik a gyógyulási folyamatokat kiegészítve gyógynövény kivonatokkal és olajokkal és bioorganikus ásványi anyag komplexummal.

 

 

 

 
Összefoglalva minden korosztály számára tálcán kínálja a szépséget, az  egészséget, és a vitalitást.

 

 

 

 
Életvitelszerűen használom és fogyasztom minden formájában a Holt-tengeri készítményeket és ajánlom gyógyulni vágyó érintett társaimnak is.

 

 

 

 
Az Éltetőforrás boltban kapható összes hs termékre 15% kedvezményt adunk az Életért klub minden tagja számára. Az ajánlat visszavonásig érvényes!

 

 

 

 
Igényeljenek ÉLTETŐFORRÁS kártyát!

 

 

 

 
További jó egészséget kívánok! Szabadfalvi Éva

 

 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.